Celal Yılmaz metodu ile bağlama kursunda kalite.


Celal Yılmaz ile bağlama kursu. Eğitimde en iyi seviye.

Bağlama çalmasını hiç bilmiyorsanız, fakat ona karşı ilginiz var, çalmasını öğrenmek istiyorsanız sizde Celâl Yılmaz’ın öğrencileri arasına katılabilirsiniz. Amaç zamanı öldürmek değil, zamanı en iyi şekilde değerlendirmek. Amacımız geleneksel Türk Halk Müziği çalgısı olan bağlamayı ve müziği sanatseverlere sevdirmek.

Çalışma merkezine gelenlerden birisi iki yıldır kursa gittiğini bir şey öğrenemediğini söylüyor. Başka birisi 11 aydır bağlama çalmaya çalıştığını söylüyor, doğru dürüst bir şey öğretilmemiş.

Bu tüm hatalar öğrencilerin değil, tam tersi öğreticinin yeterli düzeyde eğitimi olmamasından kaynaklanmaktadır. Öğretmek isteyen çok süper bağlama çalabilir. Eğitimde öğreticinin süper bağlama çalması birinci derece önemli değil, karşı tarafa ne kadar öğretebiliyor olması önemlidir.

Günümüzde eğitim çok önemli yere sahiptir. Aldığınız eğitim sonucunda daha çok başarılı olmak istiyorsanız, sizi çalıştıran öğretmenin kariyeri ve öğretim sistemi çok önemlidir.

Öğrenemeyen öğrenci yoktur, öğretemeyen öğretmen vardır. Her öğrencinin öğrenme gücü farklı farklıdır. Öğretmenin metodu öğrenciye uymuyorsa tabiiki öğrenci bağlamasını iyi çalamayacaktır. Celal Yılmaz'ın kendisine özgü metodu ile, öğrenci alacağı  bağlama eğitiminde dönem sonunda önüne koyulan notayı, müziği bilmese de çalabilecek duruma gelmektedir.

Celâl Yılmaz, yıllardır kendisinin hazırladığı özel metodu ile bağlama çalmayı öğrenmeyi kolaylaştırarak, mezun ettiği öğrencilerinin de toplum içinde üst çalışmaları yapmaları ile gurur duymaktadır.

                                       İletişim Telefonu :  0505 411 88 90

                                                İstanbul Bahçelievler’de.